Gastenboek

13-10 t/m 16-10-'17 Mooie lokatie. Kinderen en kleinkinderen genoten van natuur en ruimte. Speelzaal was een topper voor de avonden. Omgeving heel mooi - mountainbiken was fantastisch, boswandeling in deze herfstperiode is heel mooi. Bedankt voor alles.

16-10-2017

Fam. de Zeeuw

Na 4 jaar weer een familiedag en de lokatiekeuze was gemakkelijk gemaakt. Het Lagerhuis is geschikt voor alle leeftijden. Toen en nu is het weer fantastisch. Succes verzekerd. Wij hebben allemaal genoten en komen zeker terug. De hartelijke groeten van tevreden en blijde families Kalma en Nijmeijer.

16-09-2017

Fam. Kalma en Nijmeijer

En dan ben je opeens 50 jaar geworden in het prachtige Midlaren, een halve eeuw leven vieren met al je dierbare vrienden, kinderen, opa's en oma's in de prachtige Veenhorst. Ik kan met zekerheid zeggen, dat dit een van de mooiste weekenden was in mijn leven. Mede dankzij jullie meedenken, tolerantie, behulpzaamheid en ontzettend warme ontvangst, was dit een weekend met een gouden randje!! Mijn hartelijke dank en misschien ooit tot op Bonaire. Dikke zoen, Miran.

10-09-'17

Miran Husers

Met z’n allen onder dit rieten dak. Wij waren op ons gemak.

3-9-'17

Fam. Westerhof

Trompert Familieweekend. Er was een hartelijke ontvangst. We hebben met oma's, opa's, kinderen en kleinkinderen genoten van een leuk weekend in dit mooie huis en zijn geweldige omgeving. Het weer werkte ook heel erg mee. Met z'n allen maken we het huis schoon en gaan voldaan naar huis! Voor iedere familie een aanrader!

18-6-'17

Fam. Trompert

21 t/m 28 april 2017. Afgelopen week was onze eerste familievakantie na het overlijden van ons mam op 13 maart. Mooi tijd om ook herinneringen op te halen. Maandag hebben we de liedjes van het afscheid nog met elkaar gezongen en de hele week door waren er de foto's. Het weer zat dit jaar echt niet mee, dus er is veel vertier in huis gevonden. Koningsdag Spelen hebben we toch weten te organiseren. Tussen de buiten door genoten en de energie / het fanatisme was er in optima forma. Dinsdag hadden we een geweldige karaokeavond m.m.v. de plaatselijke Disco in Action. De grote mannen hebben zich verder vermaakt met voetbal en de drone en we hebben voor het eerst gegourmet. Tot volgend jaar op 27-4-'18.

28-04-2017

Fam. Ligthart

Dit weekend hadden wij ons jaarlijks familiefeest en daardoor kwam ik voor de eerste keer in de "Veenhorst". Als ruim 80-jarige is dat dus rijkelijk laat, want dit weekend heeft bewezen, dat het hier bijzonder goed toeven is. Ok, het weer werkte mee, maar toch geweldig en met dank voor de genoten gastvrijheid. Namens de familie Jonkman, Carla en Kees.

09-04-2017

Fam. Jonkman

Mooie locatie, veel speelruimte voor kinderen/jongelui! We hebben genoten en konden vanwege het prachtige weer ook lekker genieten van het terras, super! Bedankt voor de gastvrijheid. Hartelijke groeten.

26-03-2017

Fam. Haveman

Lieve meneer en mevrouw van de Veenhorst, Wat een waanzinnig mooi pand hebben jullie. Dick waardeerde de VIP-slaapkamer heel erg. Er is niet normaal veel van de kabelbaan gegaan. Daniel en Fleur hebben de pubquiz gewonnen. Het was een mooi weekend!

18-03-2017

G.S.T.C.

Hallo fam. Blaauboer, We hebben een fijne familiedag gehad hier in het Lagerhuis. Ook de speurtocht met de Letterboxen was fijn om te doen. We geven dit door aan andere mensen. Groeten, fam. Swarts.

29 mei 2016

Fam. Swarts