Green Key 2016

Voor het 2de jaar op rij heeft “de VEENHORST”Green Key (1) toestemming voor het voeren van de Green Key (Zilver).

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Als u meer wilt weten over deze normen, dan vindt u hier meer achtergrondinformatie.

Éen reactie op “Green Key 2016

  1. Vandaag, 17-10-’16 kregen we de e-mail van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (St. KMVK) met de mededeling, dat “de VEENHORST” bij de herkeuring voor 2016 opnieuw voldoet aan de gestelde eisen voor het ZILVEREN niveau.
    Zij wensten ons en onze gasten een duurzaam jaar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *