“de VEENHORST”

“de VEENHORST” bevindt zich in een rietgedekt landhuis met een royaal uitzicht over de prachtige, bosrijke omgeving en is geschikt voor max. 48 personen.
De groepsaccommodatie beschikt over een eet-, zit- en recreatiezaal met o.a. een poolbiljart, tafelvoetbalspel, elektronisch dartapparaat en een fitnessapparaat.

Er zijn 8 slaapvertrekken, waarvan 2 beneden, en ruim voldoende sanitaire voorzieningen. Het huis is voor een beperkt aantal minder validen toegankelijk.
Een mobiele tv met dvd staan in een aparte kamer naast de zitzaal.

de veenhorst Midlaren
Zitzaal met open haard

U kunt heerlijk zelf kokkerellen in de professioneel ingerichte keuken, maar u kunt ook een buffet bestellen of de gehele verzorging aan ons over laten.
De eetzaal kan ook ingericht worden voor een feest, vergadering, receptie, meditatie, oefenruimte voor muziek, dans of toneel of andere creatieve activiteiten.
Op het terras naast de zitzaal kan de partytent van 6 m x 3 m opgezet worden – handig voor grote groepen.
Ideaal dus voor familie-, vrienden- en creatieve groepen, partijen, trainingsbijeenkomsten, studie- en vergaderdagen voor grotere groepen.
Vanwege de speeltuin, sportvelden en vele excursiemogelijkheden is “de VEENHORST” ook zeer geschikt voor schoolreisjes, werkweken, groepsvakanties en sportkampen.

De mogelijkheid bestaat, dat de groep 1 of meerdere caravans en/of tentjes meeneemt.

“de VEENHORST” is al 3 keer verkozen tot de beste “Groepsaccommodatie van het Jaar” en wordt al 3 jaar door Zoover.nl “Highly Recommended”!

Lees eventueel de tekst voor meer algemene informatie op de Homepage.

In “de VEENHORST” geldt: voor elk wat wils!

Meer foto’s

 

Meer foto’s